Спечели билет за автокино с Kaufland Card

В периода до 20 юли  притежателите на физическа или -дигитална Kaufland Card имат възможността да спечелят билет за уникалния автокино фестивал на веригата на паркинга на хипермаркетите в кв. Крива река и Горубляне в София. Събраните точки в Kaufland Card могат да отключат купон за участие в теглене за билети подарък.

Kaufland Card дава много повече от изгодни цени. С нея нашите лоялни клиенти могат да се наслаждават на редица предимства включително и възможност за безплатно участие в специални събития или отстъпки при партньори, извън нашата верига“, коментира инициативата Ялчин Джем, Главен търговски директор и член на УС на Kaufland България.

Двадесет печеливши ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 21 юли 2023г., като всеки от тях ще получи по 1 билет за прожекция по свой избор. Билетът е валиден до 03 август 2023 г. включително, като всеки спечелил ще може да се наслади на избрания от него филм с до 4 човека в кола. Победителите ще бъдат уведомени по имейл или чрез телефонно обаждане  на 24.07., когато ще бъдат уточнени и детайлите за получаване на наградата. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност. Пълните условия и начина на участие, могат да се видят тук.

Сред заглавията, които ще бъдат прожектирани в двата хипермаркета на веригата, са хитовият филм „Чалга“ от популярния актьор и режисьор Мариан Вълев, който ще бъде на екран всеки понеделник и сряда във филиала на кв. Горубляне (ул. „Владичина ливада“ 2) и всеки четвъртък и събота в кв. Крива река (бул. „Е. Тотлебен“ 36). Други български продукции, които ще бъдат част от фестивала, са „Васил“, „Изкуството да падаш“, „Шекспир като улично куче“, „Бай Иван 2“, „Игра на доверие“, „Смирен“ и „Murda Boyz: Махленска класа“.

Всички заглавия на едномесечния автокино фестивал ще бъдат прожектирани на екран с големина 5м х 10м. Повече информация за филмите и датите на прожекциите има на www.avtokino.bg

Автокино@Kaufland е инициатива на най-големия ритейлър в подкрепа на българското кино. Чрез нея компанията популяризира подбрани заглавия като увеличава достъпа на клиентите си до родното кино. Лятната кампия Автокино@Kaufland протича в периода 03.07 – 03.08 на две локации в София – Kaufland Горубляне и Kafland Крива река.