ФЕСТИВАЛИ

Spice Music Festival 90’s Edition

На 9 и 10 август у нас ще кацнат един от най-съкровените блянове на порасналите тинейджърки – бой бандата East 17. В началото на 90-те те успяха да вкарат 18 сингъла в Топ 20 и четири албума в Tоп 10 на класациите, което ги превърна в една от най-успешните групи заедно със сънародниците си от Острова Take That. Реализирали са над 18 милиона продадени копия от музиката си.

Към тях ще се присъединят белгийските денс машини 2 Unlimited, виновници за въртените до изтъркване касетки с „Get Ready for This“, „Twilight Zone“, „No Limit“ и „Tribal Dance“. Фестивалът е привлякъл и добре познати имена от визитите им тук в България – Dr. Alban и Snap!, за да чуем и хитовете, които въртим и до днес – „It’s My Life“, „Rhythm Is a Dancer“ и „The Power“ .

Партито на пристанището в Бургас ще се разтресе под танците още на Haddaway, La Bouche, Ice MC, Sonique, Rednex, C+C Music Factory, Cappella и 2 Brothers on the 4th Floor.

Билетите за фестивала са вече в продажба на цена от 55 лв. Купонът се осъществява със съдействието на общината.

About the author

Росен Димитров

Добави събитие в EVENT BG – Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба!
Телефон за контакти: 0896/020004.
Изпратете инфо на e-mail: pr@eventbg.info

НАЙ-ЧЕТЕНИ

РЕКЛАМА