Фестивал Cinema&drone festival „By the sea“ Sozopol

POSTER5

Място

Созопол

Първото издание на Cinema&drone festival „By the sea“ Sozopol ще се проведе в Античния театър на Стария град на романтичния Созопол и ще събере на едно място най-добрите пилоти на безпилотни летателни системи.

Само на метри от морето , под щедрите юнски лъчи и множество усмихнати лица, ще станем свидетели на спиращи дъха кадри, заснети от високо.

Фестивалът ще се проведе в дните 11 – 13 юни т.г. Мястото е Амфитеатърът в Стария град на Созопол, където любители на киното, граждани и гости на града ще се насладят на селектирани от професионално жури късоментражни филми в две категории.

Във фестивалната програма любители-фотографи ще имат възможност да участват и в конкурс -изложба за най-добра въздушна фотография на града-домакин.

Двудневното културно събитие ще даде възможност на участниците да обменят опит по между си. В частта за демонстрации ще имат възможност да се запознаят с най-новите тенденции при дрон индустрията на живописната Яхт Марина в града.

Освен незабравими мигове край морето, гости и участници във фестивала ще имат възможност за посещение на различни забележителности и културно-археологически обекти в града.

Събитието се реализира с любезната подкрепа на Община Созопол.

Кандидатите могат да изпращат заявки за участие и видеа на следния мейл mgiventmanager@gmail.com, както и на фейсбук страницата на събитието:

https://www.facebook.com/Cinemadronefestival/

Сподели:

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
Росен Димитров
Изпрати инфо за събитие на pr@eventbg.info или се обади на +359 896 020004

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *