Изправяме се срещу Звярът от 12 август само в кината и 4DX

12.08.2022

All Day

Venue

София

Жанр: Трилър
С участието на: Идрис Елба, Шарлто Копли, Аяна Хали, Лий Сава Джефрис
Режисьор: Балтазар Кормакур
Сценарист: Райън Енгъл
Продуценти: Уил Пакър, Джеймс Лопес, Балтазар Кормакур
Изпълнителни продуценти: Джейми Праймак Съливан, Бърнард Белю

Понякога това, което дебне в храстите, е много по-страшно.
В ускоряващия пулса напрегнат трилър Звярът Идрис Елба (Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Отряд самоубийци) влиза в ролята на баща, който заедно с двете му дъщери се оказват преследвани от гигантски свиреп лъв, жаден за човешка кръв, решен да докаже, че в природата има място само за един върховен хищник.
Наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, и заедно с двете си дъщери – 18 годишната Мередит (Аяна Хали) и 13 годишната Нора (Лий Сава Джефрис) се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли). Но това, което започва като вълнуваща семейна ваканция, ще се превърне в напрегната борба за оцеляване.
Режисьор на Звярът е Балтазар Кормакур (Еверест), а сценарият е дело на Райън Енгъл (Rampage: Унищожителите), по идея на Джейми Праймак Съливан. Продуценти са Уил Пакър (Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Балтазар Кормакур, а изпълнителни продуценти са Джейми Праймак Съливан и Бърнард Белю.
Звярът ни дебне само в кината от 12 август!

About the author

rosen

Add Comment

Click here to post a comment

Последни коментари

Няма коментари за показване.

Архив

Категории