EVENTBG INFO

Moto Expo 2021 в Асикс Арена

BeFunky-Design

Започва след


16.05.2021 до 18.05.2021

Място

София

Мотоциклетно изложение в София ще има. От 14 до 18 май 2021 г. предстои Moto Expo 2021.

Както досега, организатори на събитието са Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор – “Експо Тим”. Мястото е обновената зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) в София.

Миналата година Moto Expo 2020 бе отменено. То трябваше да се състои в края на март (20-24 март). Броени дни преди откриването, когато почти всичко бе готово, беше обявена пандемията от Covid-19. Бяха наложени тотални рестрикции заради корона вируса… Това не се случи само в България, а и по целия свят. Отменен бе дори най-големия мотосалон EICMA в Милано, който се прави всяка година в началото на ноември.

Но това бе миналата година. Сега предстои Moto Expo 2021, естествено при спазването на строгите мерки за сигурност, които препоръчват здравните органи. Ще бъдат спазвани стриктно трите „Д“ – дезинфекция, дистанция, дисциплина плюс голяма доза адреналин!

Както винаги, на изложението ще присъстват изложители, представляващи у нас големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди.

Заедно с това, в изложението по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности. Радостното е, че ще видим и нови марки, които са в България от миналата година.

Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв.м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горно фоайе имат общо 250 кв.м. заета площ фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване. Да припомним, че по време на първото издание на изложението през 2019 г., интересът беше огромен.

Сподели:

Росен Димитров

Изпрати инфо за събитие на pr@eventbg.info или се обади на +359 896 020004

Add comment

BeFunky-Design

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.