Фестивал SoFest 2021

thumb_1920x1080_sofesttt

Започва след


20.06.2021

Цял ден

Място

София

Мястото е лятното кино в парка пред НДК.

На откритата сцена ще се изявят музиканти, актьори и писатели.

През първата вечер на фестивала актьорите Бойка Велкова и Ивайло Захариев ще представят музикално-поетичният спектакъл „Усещане за любов“.

На сцената ще излязат още виртуозният музикант Теодосий Спасов и майсторът на балканския електронен звук Иван Шопов, за да представят проекта InFusion. Към тях ще се присъедини и пианистът Живко Петров.

Стефания Колева, Богдана Трифонова и Здрава Каменова ще разкажат истински случки от карантината през втората вечер – в комедийния стендъп спектакъл „Извънредно положение“.

„Обичайните заподозрени“ – Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Стоян Янкулов-Стунджи и Мирослав Иванов ще изпълнят „По-полека“, „Холивуд“, „Фойерверк“, както и някои от най-новите си песни.

В събота пък публиката ще се срещне с Маргарита Петкова и Добромир Банев. Базираният по едноименната им книга спектакъл „Абсурдни времена“ с участието на Нона Йотова и Петър Антонов ще изпълни вечерта по незабравим начин, обещават от SoFest. Следва концерт на Стефан Илчев.

SoFest ще закрие тазгодишното издание със спектакъла „Опасен чар“, посветен на Тодор Колев, с участието на Филип Аврамов-Фицата, Нелко Коларов и група „Акага“.

Предвидена са и събития, специално за децата – на 18, 19 и 20 юни. Актрисата Мая Бежанска ще чете детски приказки в „Пощенска кутия“. Звездите Мими, Биби, Бухалче и Маргаритка ще пеят заедно с малчуганите най-любимите български детски песни в забавно „Караоке с Маргаритка“. Актьорът-фокусник Ненчо Илчев ще представи своето „Магическо шоу“.

Сподели:

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
Росен Димитров
Изпрати инфо за събитие на pr@eventbg.info или се обади на +359 896 020004

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *