EVENTBG INFO

Пролетно почистване на град Добрич

BeFunky-Design

Община Добрич обявява дните от 15 април до 15 май за дни на пролетно почистване и призовава жителите на град Добрич да почистят междублоковите пространства, прилежащите територии към жилищни сгради, еднофамилни къщи, дворове, паркинги, паркове, детски и спортни площадки и градинки, места за обществено ползване.

Препоръчваме отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за извозване.

Извозването на отпадъците ще се извършва от УЕЙСТ СОЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, необходимо е желаещите граждани да се включат в почистването да заявят предварително участието си на телефон 058/604573.

Община Добрич отново апелира: Нека през обявените дни заедно да почистим района около дома и работното си място, да се погрижим за детските площадки, за училищните дворове и местата за отдих, за да направим Добрич по-приятно и уютно място за живеене.            

Благодарим на всички съграждани, които вече са започнали с почистването и на много места са оформили вече малки китни градинки.

Предвид ситуацията с разпространението на covid 19, ръкавици и чували няма да бъдат раздавани с цел недопускане на струпвания на едно място.

Сподели:

Росен Димитров

Изпрати инфо за събитие на pr@eventbg.info или се обади на +359 896 020004

Add comment

BeFunky-Design

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.