EVENTBG INFO

Онлайн издания на „Банки и финанси“

BeFunky-Design

Започва след


12.05.2021

14:15

Място

София

Кои са световните тенденции в сферата на банките и финансите, къде е България по отношение на внедряването им и как дигитализацията се отрази на финансовите услуги? Отговор на тези и още важни въпроси ще дадат двете онлайн издания на „Банки и финанси“, които водещият икономически сайт Investor.bg организира. Те ще се проведат на 12 и 19 май, от 14:15 часа, и ще се излъчват на живо в дигиталната стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, както и на www.investor.bg/live.

В първото издание на Банки и финанси“ водещи експерти от банковия и финансовия свят ще обсъдят как дигитализацията променя услугите в двата сектора. В студиото те ще коментират адаптацията на банките към новата дигитална среда, печелившите стратегии и инвестиции за дигитализация и партньорството на банките с финтех компаниите. Акцент в първото онлайн издание на „Банки и финанси“ ще бъде поведението на потребителите в дигиталната среда – промениха ли се очакванията и нагласите им и какви са новостите при обслужването на клиенти?

Модератор на онлайн изданията „Банки и финанси“ ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria, която ежедневно следи новините от финансовия свят в предаването „В развитие“.

Участие в първото издание на 12 май ще вземат Гeopги Poбeв, регионален търговски директор в Софтуер Груп за Европа и Централна Азия, Виктор Стоянов – директор „Дистанционни услуги и дигитални канали“ в УниКредит Булбанк и Георги Георгиев, Software Development Manager, Smart IT, част от MFG.

Сподели:

Росен Димитров

Изпрати инфо за събитие на pr@eventbg.info или се обади на +359 896 020004

Add comment

ОЩЕ СЪБИТИЯ

BeFunky-Design

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.