EVENTBG INFO
Снимка: Община Разград

Деца рисуват Великденската украса на Разград

В рисуването на яйцата основна роля ще имат малките художници от ЦРД, ще им помагат и представители на Общинска администрация.

BeFunky-Design

29.04.2021

12:00

Място

Разград

Част от Великденската украса на Разград вече е поставена в зелени площи в центъра на Разград. Пред пиленцата, зайчетата и пъстрите стиропорени яйца до паметника на Майстор Манол вече се снимат преминаващите жители на града.

Шарени великденски яйца има и сред цветята на острова на кръговото кръстовище в центъра на Разград. Фигурите са от предходни години, като са освежени, няма нови елементи в градската украса, изработена от ОП“Паркстрой“.

Още 5 яйца обаче предстои да станат част от украсата на 29 април. На Велики четвъртък по вече утвърдена традиция ОП“Паркстрой“ и ЦПЛР Център за работа с деца организират съвместната си предпразнична инициатива пред Общинския културен център.

Тя включва Великденски концерт на съставите на ЦРД и боядисване на стиропорени яйца, които след това ще бъдат поставени в градинката с Часовниковата кула.

В рисуването на яйцата основна роля ще имат малките художници от ЦРД, ще им помагат и представители на Общинска администрация. Събитието започва в 12,00 ч. на Велики четвъртък.

Сподели:

Росен Димитров

Изпрати инфо за събитие на pr@eventbg.info или се обади на +359 896 020004

Add comment

ОЩЕ СЪБИТИЯ

BeFunky-Design

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.