EVENTBG INFO

Автомобилно състезание “Писта Бургас”

BeFunky-Design

Започва след


08.05.2021 до 09.05.2021

Цял ден

Място

Бургас

Автомобилното състезание “Писта Бургас” ще се проведе на 8 и 9 май. Мястото на провеждане ще бъде същото, както през последните четири години – на ул. “Крайезерна”, която ще остане затворена в двата дни дни от състезанието.

Организаторите съветват жителите и гостите на Бургас, които възнамеряват да посетят събитието, да използват градския транспорт, тъй като инфраструктурата не позволява обособяването на паркинг за зрители – удобни са всички бързи линии на градския транспорт, достигащи до Терминал „Славейков“.

“Публиката се разполага в зелените зони показани на картата. Обособените сектори са почистени, дезинфекцирани и обезопасени. В обособените за публика зони са разположени преместваеми мобилни тоалетни, мивки и дезификтатори. До зоните за публика се достига само и единствено пеша”, посочват още организаторите.

Официалното откриване на състезанието ще бъде на 9 май от 10.00 часа, а стартът ще бъде в 11.00 часа. Церемонията по награждаване ще започне около 14.00 или 30 минути след края на последната серия.

Сподели:

Росен Димитров

Изпрати инфо за събитие на pr@eventbg.info или се обади на +359 896 020004

Add comment

ОЩЕ СЪБИТИЯ

BeFunky-Design

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.