Концерт на Лили Иванова на събора в Рожен

13юли21:3023:00Концерт на Лили Иванова на събора в Рожен

ПОДРОБНОСТИ

Примата на българската естрада Лили Иванова ще има специално участие на събора в Рожен тази годинаНа събитието в разгара на лятото ще бъде издигнат най-високият български флаг, който ще е на 111 метра.

Ето какво написаха организаторите във фейсбук:

Неповторимата и истински радетел за България Лили Иванова обяви подкрепата си за изграждането на Паметник на Обединението, за което най-сърдечно й благодарим. Титанична на сцената и земна извън нея, голямата и обичана от поколения наши сънародници звезда, ще изнесе първия си концерт на поляна – на Роженските поляни в Родопите, когато в средата на юли тази година ще издигнем най-високия флаг в страните от Европейския съюз. На 111 метра височина с вградена в основата на пилона капсула на времето. В нея деца и възрастни, известни наши общественици, спортисти, учени, творци и граждани милеещи за България – съотечественици в страната ни и извън пределите й, ще завещаят посланията си към бъдещите поколения.

„Съкровището на България“, както неотдавна я нарече Кубрат Пулев, прие мигновено поканата на председателя на Фондация „Наследство в бъдещето“ Симеон Караколев да изнесе концерт пред хилядите наши сънародници при откриването на Паметника на обединението. Защото, както казват професионалисти от екипа й: „За нея единствено бъдещето е от значение!“.

Певицата, която милиони нейни почитатели свързват с „Щурче“, „Панаири“, „Този свят е жена“, „Ветрове“, „Присъда“ и още нови и нови нейни брилянтни творчески изяви, ще дари присъстващите на връх Рожен с невероятните си изпълнения на живо и за първи път на професионална сцена на поляна, изградена специално за уникалното патриотично събитие.

Благодарим, Лили!

Обичаме те и от сърце желаем здраве и още много творчески върхове!

Аплодисменти!

От своя страната Лили написа във фейсбук страницата си:

13 ЮЛИ – РОЖЕНСКИ ПОЛЯНИ, 21:30 ч.

Откриване на Пилон РОЖЕН

Благодаря за поканата към мен и моя екип от г-н Симеон Караколев, председател на фондация “Наследство в бъдещето“ и организаторите на Роженски събор 2023.

Успех!

ВРЕМЕ

(четвъртък) 21:30 - 23:00

МЯСТО

Рожен

Роженски поляни

×Close