Арена София

бул. "Асен Йорданов" № 1, 1113 София

Многофункционална спортна зала “Арена Армеец София” Основната функция на Арената Армеец София е да предостави на българските спортисти най-добрите условия за развитие на спортно-състезателната им дейност. Тя отговаря на всички изисквания на международните спортни федерации и техните стандарти за провеждане на световни и европейски първенства, както и на турнири от престижната категория „Гран при”.

“Арена Армеец София” се отличава и с това, че предлага перфектни условия за повече от 25 вида спорт, сред които : – Аеробика, – Баскетбол – Бокс, – Борба , – Бадминтон, – Вдигане на тежести, – Волейбол, – Карате-до, – Карате Кьокошинкай, – Културизъм и фитнес, – Канадска борба, – Спортна гимнастика, – Художествена гимнастика, – Джудо, – Скокове на батут, – Спортна акробатика, – Спортна стрелба, – Самбо, – Сумо, – Спортни танци, – Стрелба с лък, – Тенис на маса, – Тенис, – Фехтовка, – Шахмат и др.

Голямата зала на „Арена Армеец София” или т. нар. „Арена“ може да се използва и за провеждане на широк спектър от културни събития. При концерти части от телескопичните трибуни може да се използват изцяло или частично събрани, да се разположат допълнителни места със столове или да се остави цялото поле за правостоящи.

Сцена или подиум може да се разположи на всяко място от игралното поле – в средата, в края, пред едната къса страна и т.н. За провеждане на големи концерти, капацитетът на Арената може да се увеличава до 17 906 места. Предвидена е възможността за ползване на пространствата на Залата за изложения, панаири, ревюта и други културни прояви.

Learn More

Events at this location

няма събития