ПРАЗНИЦИ

70-годишен загина в страховит пожар във Варна

Мъж на 70 години загина снощи при пожара във Варна, съобщиха от полицията в морския град. Възрастният човек е бил сам в апартамента, който е заемал целият 5-ти етаж на кооперацията на улица „Прилеп“.

Според очевидци, пожарът е въникнал 3 часа след полунощ, като около 45 минути след това вече е обхванал целия етаж. Тогава е регистриран и сигналът на телефон 112.

На място незабавно са изпратени екипи на РД ПБЗН – Варна. Установено е, че цялото жилище е обхванато от пламъците, като се наложило огнеборците да разбият вратата на апартамента, за да влязат в него. Живеещият там 70-годишен мъж е намерен мъртъв.

Унищожен е целият етаж от кооперацията, нанесени са материални щети по изолацията на сградата, стълбището и дограмата на горния етаж, се казва в съобщението на полицията.

От там допълниха, че причини и обстоятелства за възникването на инцидента се изясняват. Към момента, от предварителния оглед на място, не може да се направи хипотеза в причината за пожара, понеже целият етаж с всичко на него, е изпепелен.

По случая е образувано досъдебно производство.

About the author

Росен Димитров

Добави събитие в EVENT BG – Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба!
Телефон за контакти: 0896/020004.
Изпратете инфо на e-mail: pr@eventbg.info

Add Comment

Click here to post a comment

НАЙ-ЧЕТЕНИ

РЕКЛАМА