НОВИНИ

Сайтът Oх, на мама! празнува трети рожден ден

6четена

Платформата за бъдещи и настоящи родители Ох, на мама! отбелязва своя трети рожден ден. Сайтът, който е част от дигиталната медийна и технологична компания Нет Инфо, предлага надеждна и полезна информация за периода от планирането на бременността до първите години в живота на детето. Съдържанието в ohnamama.bg е внимателно подбрано от над 15 утвърдени експерти в областта на физическото и психоемоционално здраве – многоуважавани специалисти, педиатри и екипи от реномирани болници, за да предложи достоверни и проверени факти на бъдещите родители.

В платформата потребителите ще открият ново специално място, посветено на бащите – Ох, на татко!, където могат да намерят любопитни факти и полезна информация. В секцията Възпитание пък бъдещите родители ще се запознаят с насоки и съвети как да подпомогнат развитието на децата си в първите години от раждането им. Сайтът предлага и интересни игри за ранно детско развитие, защото чрез игра се учи най-добре.

Платформата предлага също нова полезна и развлекателна поредица – Ох, на мама! Podcast”, насочена към всички бъдещи и настоящи родители. Водещата Наталия Такова-Мазгарева – главен редактор на сайта, ще представи поредица от срещи с доказани специалисти в различни области, които ще отговарят подробно на важните въпроси, свързани с развитието и здравето на най-малките.

Тъй като сайтът се стреми да бъде максимално полезен, Ох, на мама! създаде специална функционалност „Задай въпрос!“, в която родителите могат да отправят запитвания, а екипът на сайта открива отговорите от своите експерти и ги предоставя под формата на статии, до които всички имат достъп. Сред любопитните функции на сайта попадат и предложения за имена на бебе, калкулатор на термин, имунизационен календар, утвърден от Министерство на здравеопазването, речник на бременността и др. инструменти.

Росен Димитров
+359 896 020004 - pr@eventbg.info