EVENTBG.INFO

„Фестивал на зелениката“ в Странджа

„Фестивал на зелениката“ се провежда в Странджа. Това е 16-ото издание на празника, който има за цел да представи възможностите за туризъм в планината. Център на събитията тази година е село Кости.

Приключение за вкуса, духа и слуха са подготвили тази година от природен парк „Странджа“, разказа директорът на парка инж. Румяна Цвяткова:

„Веселие ще има задължително, ще имаме странджански гозби, които ще бъдат оценявани. Традиционно ще имаме четири маршрута, които да посетят туристи и да видят зелениките“.

В местността „Св. Илия“ ще се състои и флашмоб, организиран от Сдружение „Зелена Странджа“, разказа Владимир Димитров от организацията:

„Искаме да съберем възможно повече хора и със самите хора да изпишем надписа „Тур Странджа“, като цялата акция ще бъде заснета от дронове от въздуха и после ще сглобим един рекламен видеоклип, който ще използваме да популяризираме все повече този интересен маршрут“.

Близо 2-3 хиляди туристи очакват организаторите на фестивала тази година.

Росен Димитров

Добави събитие в EVENT BG – Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба!
Телефон за контакти: 0896/020004.
Изпратете инфо на e-mail: pr@eventbg.info

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.