ПОЛЕЗНО

Променят маршрутите на трамвайни линии № 1, 6 и 7

До 24.00 часа на 13 септември 2020 г. се променят маршрутите на трамвайни линии № 1, 6 и 7 във връзка с извършване на ремонт.

Трамвайна линия № 1 променя се маршрута само в посока надлез „Надежда”: от ж. к. „Иван Вазов“ по маршрута си до кръстовище бул. „Христо Ботев” – ул. „Алабин”, по ул. „Алабин”, обръщане на посоката на движение на трамвайно колело „Съдебна палата”, ул. „Алабин” и надясно по бул. „Христо Ботев” по маршрута до надлез „Надежда”, като в обратна посока маршрутът не се променя.

Трамвайна линия № 6 променя се маршрута само в посока ж. к. „Обеля 2“: от ж. к. „Иван Вазов“ по маршрута си до кръстовище бул. „Христо Ботев” – ул. „Алабин”, по ул. „Алабин”, обръщане на посоката на движение на трамвайно колело „Съдебна палата”, ул. „Алабин” и по бул. „Христо Ботев” по маршрута до ж. к. „Обеля 2“, като в обратна посока маршрутът не се променя.

Трамвайна линия № 7 променя се маршрута само в посока метростанция „Хан Кубрат”: от ж. к. „Борово“ по маршрута си до кръстовище бул. „Христо Ботев” – ул. „Алабин”, надясно по ул. „Алабин”, обръщане посоката на движение на трамвайно колело „Съдебна палата”, ул. „Алабин” и по бул. „Христо Ботев” по маршрута до метростанция „Хан Кубрат”, като в обратна посока маршрутът не се променя.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
0
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Още отПОЛЕЗНО

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %