ПОЛЕЗНО

Променят движението в Ямбол заради ремонт

Заради ремонтните дейности по ул. „Арда” в зоната пред входа на магазин „БИЛЛА”, през кръстовището с ул. „Димитър Благоев” до магазин „Хикови”, в периода от 10 август 2020 г. до 28 август 2020 г. ще бъде въведена временна организация на движението.

Движението по ул. „Димитър Благоев” в двете посоки ще бъде преустановено в участъка от кръстовището с ул. „Жорж Папазов” до кръстовището пред входа на Градската градина и бензиностанция „ШЕЛ”. Определен е обходен маршрут както следва:

– в посока към града – на кръстовището до бензиностанция „Шел” се завива надясно по улицата край Градската градина и край ж.к „Златен рог” до кръстовището с ул. „Дружба”, продължава се наляво по ул. „Дружба” и ул. „Николай Петрини” до кръстовището с ул. „Г. Дражев”,завива се наляво по ул. „Г. Дражев” и ул. „Бузлуджа” до кръстовището с бул. „Димитър Благоев”, където се продължава направо или надясно.

Автобусите и тежкотоварните коли да използват кръстовището при „ХЕС”, надясно по ул. „Ямболен” и по моста срещу „Търговията” се включват в гореописания маршрут;

– в посока от града – от кръстовището на бул. „Димитър Благоев” с ул. „Жорж Папазов” се завива наляво по ул. „„Жорж Папазов” и ул. „Г. Дражев” до кръстовището с ул. „Николай Петрини”, завива се надясно по ул. „Николай Петрини” и ул. „Дружба” до кръстовището с улицата край ж.к „Златен рог” и реката продължава се по нея до кръстовището с бул. „Д. Благоев” срещу бензиностанция „ШЕЛ”.

Автобусите и тежкотоварните коли да използват моста срещу „Търговията”, ул. „Ямболен” и кръстовището при „ХЕС”.

Спирките от градския транспорт: две в посока от града и една в посока към града в затворения за движение участък от бул. „Д. Благоев”, както и спирката до централния вход на Градската градина за извънградските автобусни линии няма да функционират за периода на ремонтните дейности от 10 август 2020 г. до 28 август 2020 г.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
0
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Още отПОЛЕЗНО

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %