ПОЛЕЗНО

Промени в движението по „Хенрик Ибсен“ и ул. „Луи Айер“

0

До 06.07.2020 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Хенрик Ибсен“ в участъка от ул. „Луи Айер“ до ул. „Козяк“.

До 6.07.2020 г. се променят маршрутите на автобусни линии №№ 65 и 83 (в посока Зоопарка), както следва: от кв. Манастирски ливади и Хюндай България по маршрутите си до кръстовище бул. „Гоце Делчев“ – бул. „Петко Ю. Тодоров“ – ул. „Хенрик Ибсен“, наляво по бул. „Петко Ю. Тодоров“, надясно по ул. „Бяла черква“, бул. „Арсеналски“, надясно по бул. „Черни връх“ и наляво по ул. „Сребърна“ по маршрутите, двупосочно.

В участъка по бул. „Арсеналски“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Борис Пожаров“ в посока съответно към кв.“Манастирски ливади“ и Хюндай България, автобусите ще се движат в обособеното тролейбусно трасе (по автобусна линия № 102 и тролейбусна линия № 7).
Разкрива се временна спирка на бул. „Черни връх“ на 25 метра след ул. „Димитър Хаджикоцев“ в посока Зоопарка, за автобусни линии №№ 65 и 83.

Водачите от автобусни линии №№ 65 и 83 ще спират на всички съществуващи автобусни и трамвайни спирки в променения участък на маршрутите, с изключение на автобусна спирка с код 0909 „Кв. Хладилника“ на ул. „Сребърна“ в посока бул. „Черни връх“.

Закриват се спирки:
– с код 2009 „Ул. Костенски водопад“;
– с кодове 2033 и 2036 „Ул. Луи Айер“;
– с кодове 0860 и 0861 „Южен парк“;
– с кодове 1800 и 1801 „Ул. Иван Андонов“;
– с код 2755 „Метростанция Витоша“;
– с код 2763 „Бул. Черни връх“.

Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

  „Sofar Sounds Sofia“ за първи път с изява в Бургас

  Previous article

  До 5 август ще е затруднено ще е преминаването по ул. „Тодорини кукли“

  Next article

  You may also like

  Comments

  Leave a reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *