МУЗИКА

Премиера на първия самостоятелен албум на Ицо Хазарта

Албумът не минава без участие от страна на "Ъпсурт" - бийтовете в него са дело на Бат Венци.

„Неправилен рап“ е името на първия самостоятелен албум на Ицо Хазарта, чиито концерт-премиера е днес от 20.00 часа в Sofia Live Club. Билетите за него отдавна са разпродадени, но в следващите 6 месеца предстои дълга поредица от участия за неговото промотиране.

Албумът не минава без участие от страна на „Ъпсурт“ – бийтовете в него са дело на Бат Венци. В „Неправилен рап“ Ицо Хазарта е работил и с други изпълнители като Белослава и варненския рапър Явката ДЛГ.

Видеоклипът на песента „Браво“ от албума излезе през февруари и веднага се превърна хит, а към днешна дата клипът в „Ютюб“ има над 8 милиона гледания.

Заглавието на следващия сингъл от албума е „Гладен“, а неговата премиера ще е на концерта по време на връчването на наградите на БГ Радио на 22 май в Пловдив.

„Нямам претенции, че е нещо велико. Но е нещо мое“, каза миналия уикенд в студиото на „Би Ти Ви“ Хазарта. Той допълни, че няма никакви страхове, защото си е свършил работата в звукозаписното студио. „Страховете трябва да са за слушателите“, се закани той.

About the author

Росен Димитров

Добави събитие в EVENT BG – Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба!
Телефон за контакти: 0896/020004.
Изпратете инфо на e-mail: pr@eventbg.info

Add Comment

Click here to post a comment

НАЙ-ЧЕТЕНИ

РЕКЛАМА
Most Viewed Posts