ПОЛЕЗНО

През следващата седмица слънце и слаб вятър

И във вторник времето ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност над планините, по старопланинското било е възможно да превали. Вятърът ще бъде предимно слаб, от запад-северозапад, по Черноморието – от югоизток.

Преобладаващите максимални температури ще са между 31° и 36°. В средата на новата седмица през страната ще премине атмосферно смущение. Главно в следобедните часове и до полунощ ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в Западна и Централна България ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

Температурите слабо ще се понижат. В Източна България ще се задържи предимно слънчево, с развитие на купеста облачност в следобедните часове; не са изключени, но са малко вероятни, изолирани краткотрайни валежи.

В петък краткотраен дъжд ще превали на отделни места в източните и в южните райони, дневните температури слабо ще се повишат.

В събота още малко ще се затопли, но по-късно през деня и в неделя, с ново понижение на температурите, на много места в северозападната половина от страната ще бъде с краткотрайни валежи и гръмотевични бури.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
1
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Още отПОЛЕЗНО

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %