ТЕЛЕВИЗИЯ

Отровен ли е цар Борис Трети Обединител – в „Операция История“ по Bulgaria ON AIR

Отравяне или масивен инфаркт е причина за мистериозната смърт на цар Борис Трети Обединител и какви са съветската, английската и италианската версии за неговата кончина – отговорите на този и още интересни исторически въпроси ще бъдат на фокус в предстоящото издание на „Операция История“ на 13 септември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Специален гост в студиото ще бъде историческият журналист от вестник „Труд“ – Росен Тахов. В неделния следобед специалистът и водещият Росен Петров ще разговарят за различните предположения около неясната гибел на българския цар, която вече 77 години продължава да поражда спорове.

Предаването „Операция история“ ще продължи с любопитна дискусия, свързана с някои от най-загадъчните конспиративни теории, познати на България и на света. Интересни подробности и малко известни факти около удара по кулите близнаци в Ню Йорк на 11 септември ще сподели психологът Еленко Ангелов. Специалистът ще говори и по темата за това кои са скритите символи в българските банкноти и тяхното значение.

Тези и още интересни теми и коментари очаквайте в историческото предаване „Операция история“ по Bulgaria ON AIR – тази неделя, 13 септември, от 16:30 часа.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
0
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %