ТЕЛЕВИЗИЯ

Орлин Горанов е водещ на „Последният печели“ по БНТ

На 7 септември 2020 г. от 19:00 часа по БНТ ще бъде премиерата на новото забавно-познавателно, семейно куиз шоу в българския ефир – „Последният печели“. Концепцията не е лицензна, а е създадена специално за ефира на телевизията.

„Ако човек се опитва да вижда хубавите неща и да се старае да прави живота такъв, какъвто иска да бъде, мисля, че е постигнал най-голямата победа в живота си!“, казва водещият Орлин Горанов.

Кратко описание на играта

Във всяко издание на „Последният печели“ участват четирима играчи. Предаването се състои от три кръга, в които участниците ще трябва да отговарят на въпроси от различни сфери на познанието. Всеки от въпросите е с различна точкова стойност. След края на конкретния кръг отпада по един участник, а победителят печели правото да се състезава и в следващия епизод и играе, докато някой друг не успее да го победи.

„Последният печели“ е формат, непознат досега на българските зрители. Ако мислите, че със знания ще победите всеки съперник, запишете се за участие на сайта на БНТ – https://bit.ly/2YI60Tr

Кратка визитка на водещия Орлин Горанов

Той е непоправим оптимист, който се опитва да мине през живота с усмивка и любов.

Той е изпял някои от най-обичаните български песни, а дуетните изпълнения с Кристина Димитрова го превръщат в любим певец на няколко поколения.

Той е тенор от световна величина.

Той е Орлин Горанов.

През 2018 г. описа живота си в книга – „Да започнем отначало“, в която разкрива на какво се дължи неизчерпаемата му енергия да започва всеки ден живота си отначало.

Новото начало за Орлин Горанов е „Последният печели“ – забавно-познавателното куиз шоу по БНТ 1.

Гледайте го всеки ден, от понеделник до петък, точно в 19:00 ч. по БНТ 1.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
0
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %