Нов музикален фест през август в Бургас

burgas rock i more

Фестивалът „Бургас, рок и море“ ще се проведе от 28 до 30 август. Събитието, в което участие ще вземат едни от най-изявените изпълнители в страната, ще бъде част от поредния тематичен уикенд в Бургас, посветен на рок музиката. Мястото на провеждане ще бъде на плаж „Атанасовска коса“ след Евиния плаж.

Общо 18 изпълнители ще се качат на сцената по време на тридневното събитие, а тематично фестивалът ще бъде разделен на жанрове. На първия ден ще гостуват изпълнители на поп музика, сред които Миро, Белослава и Кристина Дончева. Останалите имена ще бъдат обявени допълнително. Вторият ден ще бъде посветен на фънк и джаз музиката, когато част от програмата ще се включат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Фънки Миракъл, Грас и други.

Според организаторите идеята е във всеки един от дните ще има поне по един бургаски изпълнител, така че да бъде дадена сцена на местните творци. Последният ден ще бъде за любителите на рока – с участието на БТР, Обратенефект, Контрол, Каторга и други. Вратите за концертите ще отварят в 14.00 часа, а самите изпълнения щезапочнат в 16.00 часа.

Реклама – +359 896 020004

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *