ТЕЛЕВИЗИЯ

Млад пилот каца във „Фермата“

Атрактивен млад пилот от българската гражданска авиация ще се приземи в новия сезон на „Фермата“, който стартира на 5 септември по bTV. Властелинът на облаците Петър Петров ще кацне в най-гледаното риалити и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева. Основната тема на шоуто тази година – „Пътят на една мечта“, ще вдъхновява зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

„Обичам да печеля и четири пъти повече мразя да губя. Визуализирам победата и после я материализирам“, казва 29-годишният летец, който не крие амбициите си да стигне до първото място във „Фермата“. По пътя към финала Петър ще разчита на безупречната си физическа подготовка и на аналитичния си ум.

Преди да стане летец, Петров е тичал по зеления терен. Бил е играч на „Черно море“ и на малък отбор в Германия. „Футболът беше голямата ми мечта. Има обаче един праг на време и години, в които даваш шанс на нещо, за да станеш забележителен. Когато това време изтече, сменяш посоката“, допълва той.   

Днес Петър е напълно отдаден на авиацията. Лети високо, без да губи почва под краката си. „Когато на един самолет му вдигнеш много носа, той остава без подемна сила и се срива. И в небето, и на земята е така. Винаги трябва да си с навирен нос, но до толкова, че да ти помага, а не да ти вреди“, категоричен е пилотът.

Гледайте „Фермата: Пътят на една мечта“, от 5 септември, по bTV.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
0
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %