МУЗИКА

Мария Илиева обяви датите на националното си турне

Мария Илиева обяви датите на националното си турне „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“, по време на което ще представи и новия си албум.

Поредицата от концерти ще започне от Античния театър в Пловдив на 9 юли и ще продължи в Летните театри на Бургас и Варна на 14 и 16 юли. Кулминацията на събитията ще бъде на 22 октомври в Зала 1 на НДК, където публиката ще има възможност да се наслади на най-големите хитове на певицата, представени по нов и мащабен начин.

На сцената Мария Илиева ще застане със своите музиканти Георги Янев (музикален директор и китарист), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (аранжименти и клавишни), Васил Вутев (барабани), Младен Димитров (перкусии, програминг и синтезатор) и Евден Димитров (бас китара).

Певицата споделя, че е имала достатъчно време да обмисли спокойно мащабния проект и обещава грандиозен и запомнящ се спектакъл.

Билетите за концертите са вече в продажба.

About the author

Росен Димитров

Добави събитие в EVENT BG – Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба!
Телефон за контакти: 0896/020004.
Изпратете инфо на e-mail: pr@eventbg.info

НАЙ-ЧЕТЕНИ

РЕКЛАМА