ПОЛЕЗНО

Как да спечелите безплатна екскурзия до Финландия

Финландия е най-щастливата държава в света за втора поредна година, сочи изследване на Обединените нации за индекса на щастие. Поради тази причина организация подарява безплатни почивки във Финландия, за да могат всички да научат какво е финландското щастие.

“Когато останалите ходят на терапевт, финландците слагаме гумени ботуши и отиваме на разходка в гората. Сега всеки има шанс да изпита това щастие – осем финландеца се съгласиха да станат гидове на всеки, който иска да възстанови връзката си с природата”, пише в уебсайта на конкурса.

Местните гидове са от всички прослойки на обществото – от йога учителка до кметът на Рованиеми, градът на Дядо Коледа.

Спечелилите ще имат уникалната възможност да посетят едно от най-красивите места на планетата, да наблюдават северното сияние и да се разходят във вековните гори на Финландия.

Това, което трябва да направите е да заснемете кратък видеоклип, в който да разкажете за себе си, да обясните връзката си с природата, която ви заобикаля и защо искате да посетите Финландия.

Срокът за кандидатстване е до средата на април.

About the author

Росен Димитров

Добави събитие в EVENT BG – Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба!
Телефон за контакти: 0896/020004.
Изпратете инфо на e-mail: pr@eventbg.info

НАЙ-ЧЕТЕНИ

РЕКЛАМА