ПОЛЕЗНО

Извършва се всекидневна дезинфекция на шезлонгите в Слънчев бряг

Извънредните мерки за осигуряване на дезинфекцията на плажа в курорта “Слънчев бряг” продължават и в разгара на сезона. Плажните екстри се почистват с дезинфектант всекидневно.
През щателна обработка с препарат преминават шезлонгите, чадърите и помощните масички на пясъка.

Това съобщи управителят на плажа Кирил Спасов. Той каза, че на трите ивици в курорта – северна, централна и южна, са осигурени и специални диспенсъри с дезинфектанти, а служители и табели на пясъка напомнят на туристите, че дезинфектантът трябва да се използва.

Първата за деня дезинфекция на услугите се извършва рано всяка сутрин, докато на ивицата още няма плажуващи. Тази практика е въведена още от началото на сезона и е абсолютно задължителна. Причината е, че дори и през нощта шезлонгите се използват за отдих от туристите, решили да направят нощна романтична разходка, добави Спасов.

И през този сезон плажът е осветен с мощни лампи вечер. 93 лампи, монтирани върху трийсет и един стълба, осигуряват тристранно осветяване на пясъка, част от морето и крайбрежната алея. Ивицата в “Слънчев бряг” е първата по нашето крайбрежие, която по цялото протежение е с изградено вечерно осветление.

Целта ни е да осигурим до края на сезона безопасност, комфорт, естетична нощна атмосфера и максимална сигурност на туристите. За нас това е основен приоритет. Ивицата вече е пълна с туристи, и без да имат притеснения, могат да се разхождат по нея и през нощта, заяви Спасов.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
0
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Още отПОЛЕЗНО

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %