СЦЕНИ

Иван Юруков в Плевен с моноспектакъла “Пилето, което казва Ку“

Спектакълът е по сборниците разкази "Малкото име на дните" и "Тиква!"

Иван Юруков ще гостува на плевенска сцена с авторския си спектакъл „Пилето, което казва Ку“. Това ще се случи на 16 май от 19,00 часа в читалище „Съгласие“.

Спектакълът е по сборниците разкази „Малкото име на дните“ и „Тиква!“ В него звездата на Народния театър „Иван Вазов“ и сериала „Откраднат живот“ отново вдига високо летвата пред себе си, потапяйки се в необятния и отговорен свят на моноспектакъла.

Нощ. Склад. Единственият събеседник на пазача е кукувицата. Единственият събеседник на кукувицата е пазачът. В комфорта на това споделено усамотение той разбира, че човешките думи са само илюзия за общуване така, както трудностите са само илюзия за живот.

На мъжа е останало едно последно достойнство – отговорността – към фамилната къща, към съпругата, към работата. Но там е празно, навсякъде е празно, завинаги е празно. Светът няма нужда нито от мъжката отговорност, нито от мъжкото достойнство. Звучи циничен въпрос: как стигнахме дотук?

About the author

Росен Димитров

Добави събитие в EVENT BG – Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба!
Телефон за контакти: 0896/020004.
Изпратете инфо на e-mail: pr@eventbg.info

Add Comment

Click here to post a comment

НАЙ-ЧЕТЕНИ

РЕКЛАМА