ПОЛЕЗНО

Жега с до 39 градуса през следващите дни

Във вторник ще бъде слънчево, с купеста облачност след обяд над североизточните и планинските райони. В цялата страна вятърът временно ще се ориентира от север-североизток, слаб, в Източна България – до умерен.

Сутринта в котловините ще бъде сравнително хладно, през деня ще се затопли и максималните температури в страната ще са предимно между 31° и 36°.

В сряда и четвъртък ще бъде слънчево, в низините след обяд – горещо, на много места дневните температури ще надхвърлят 35°, в отделни райони – до 38-39°.

В петък по-късно през деня от север-северозапад ще проникне хладен въздух. Облачността ще се увеличи и на места в Северна България и планинските райони ще има валежи от дъжд, придружени с гръмотевични бури. Възможни са локални интензивни явления.

В Южна България температурите ще се задържат високи. През почивните дни ще има променлива облачност, над по-голямата част от страната по-често до слънчево.

Само на отделни места е възможно да превали. Ще се понижат и температурите в южната част от страната. През първия ден вятърът ще е северозападен, умерен, в неделя – от североизток, слаб.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
0
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Още отПОЛЕЗНО

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %