АФИШ

Георги Христов ще пее тази вечер на Античния театър в Пловдив

Георги Христов ще пее тази вечер ( 13 август) от 20:30 ч. на сцената на Античния театър в Пловдив. Един от най-обичаните певци на България се завръща в града под тепетата, за да направи един много специален концерт, продиктуван от желанието на неговите многобройни фенове да го слушат и гледат на хилядолетната сцена в сърцето на Стария град.

И тази година звездата на българската поп музика отново жъне голям успех в страната. Въпреки тежката епидемична обстановка, Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради Ковит -19 и ги изпълни с екзалтирана публика.

Проектът му “Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите и концертните салони, включени в маршрута на турнето му, се препълниха до допустимото! Пандемията не спря феновете му, жадни за неговите емоционални концерти. Бурната и искрена емоция, с която Георги Христов залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат.

Любимите песни на певеца звучат по уникален начин на живо, съпроводени от класния оркестър на Държавна опера Варна с диригент Маестро Ганчо Ганчев. Както всеки път, легендарният певец ще разкрие в откровена изповед и много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините.

Какво мислите за новината?

РАЗВЪЛНУВАН
0
ЩАСТЛИВ
0
ЛЮБОВ
0
НЯМАМ МНЕНИЕ
0
ГЛУПАВА
0
Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

    Не пропускай

    Още отАФИШ

    Leave a reply

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    0 %