ПОЛЕЗНО

Вижте какъв е трафика по границата

0

Трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“, ГКПП „Видин“, ГКПП „Калотина“, ГКПП „Лесово“ и ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.

На границата с Република Гърция: На ГКПП „Кулата“ на изход от България за товарни автомобили трафикът е интензивен. На ГКПП „Илинден“ и ГКПП „Ивайловград“ към Гърция се пропускат само товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи.

Не се извършва преминаване през ГКПП „Златоград“ и в двете посоки. От днешна дата на ГКПП „Капитан Петко войвода“ от 11.00 часа и на ГКПП „Маказа“ от 14.00 часа не се допускат лица с туристическа цел на територията на на Гърция. Всички граждани, пътуващи с туристическа цел към Гърция преминават само през ГКПП „Кулата“.

На границата с Румъния: В Румъния се пропускат български граждани без да им бъде налагана карантина. Възстановено е преминаването на моторни превозни средства през ГКПП „Никопол“ и ГКПП „Кардам“. Временно е преустановено от румънска страна преминаването на хора и автомобили на граничните пунктове, съпределни на българските „Кайнарджа“ и „Крушари“.
Транзитните товарни автомобили могат да преминат българо-румънската граница само през ГКПП „Русе“ и ГКПП „Видин“. Товарните автомобили, които превозват стоки от и за Румъния, може да преминават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница. На ГКПП „Видин“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата с Република Сърбия: На ГКПП „Връшка чука“, ГКПП „Брегово“, ГКПП „Стрезимировци“ и ГКПП „Олтоманци“ трафикът е нормален. Република Сърбия отмени всички наложени ограничения за лицата, желаещи да влязат на територията на страната с леки автомобили, микробуси и автобуси. На ГКПП „Калотина“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата с Република Северна Македония: На ГКПП „Гюешево“, ГКПП „Станке Лисичково“ и ГКПП „Златарево“ трафикът на товарни автомобили е нормален. Възстановено е преминаването на леки коли, микробуси и автобуси през пунктовете, съпределни на ГКПП „Златарево“ и ГКПП „Станке Лисичково“.

На границата с Република Турция: Възстановено е пропускането на чужди граждани с леки коли, микробуси и автобуси на влизане в Турция. Трафикът на ГКПП „Лесово“ и на ГКПП „Капитан Андреево“ е интензивен на изход за товарни автомобили.

Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

  До 5 август ще е затруднено ще е преминаването по ул. „Тодорини кукли“

  Previous article

  Всеки летен уикенд – безплатни прожекции на „Звук и светлина“ на Царевец

  Next article

  You may also like

  Comments

  Leave a reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *