МУЗИКА

Б.Т.Р. с Европейско турне и нов видеоклип

На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което ще представят новия си албум „Невидими стени” с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, както следва:
Март – 21 Прага, 22 Хановер, 23 Хамбург, 24 Бремен, 29 Мюнстер, 30 Кьолн, 31 Щутгард,
Април – 5 Милано, 6 Лион, 7 Барселона, 10 Памплона, 12 Мадрид, 13 Валенсия.

„Невидими стени” е 12 – и студиен албум на групата и има доста добра популярност – първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. Но продажбите не са единствения индикатор. За успеха на Б.Т.Р. говорят неизброимите съобщения във Фейсбук страницата на групата, в които хората благодарят и споделят своите впечатления от песните в албума. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила” и акустичната балада „Ела”.

Самите музиканти също си имат фаворити от албума: Наско – „Никога преди”, Славчо –„Легенда”, Илиян – „Подемните реки” и Иван – „Тези дни”.

Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”. До сега са факт видеата на две от тях – „Моята сила” с режисьор Асен Блатечки и „Никога преди” – режисьор Петър Петров.

В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят е само датата на премиерата му – 19 април. И за да бъдем съвсем точни – на 19 април в City stage София e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р., на който те ще представят и новия си видеоклип.

Tags

About the author

Росен Димитров

Добави събитие в EVENT BG – Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба!
Телефон за контакти: 0896/020004.
Изпратете инфо на e-mail: pr@eventbg.info

НАЙ-ЧЕТЕНИ

РЕКЛАМА