АФИШ

„БулевАрт – мрежа на сетивата“ в Бургас

0

Организаторите на инициативата „БулевАрт – мрежа на сетивата“ са подготвили поредната доза изненади и забавления за жителите и гостите на Бургас.

Ето какво предстои:
От 19.30 до 22.30 часа тази вечер на сцената на „БулевАрт“ ви очакват две китари и два вокала – Nicky&Samuel – Николай Райков и Самуел Мануелян, които ще представят кавър версии на известни песни. Всички почитатели на стойностната и качествена музика са поканени.

– От 20.00 часа тази вечер в Papa Beer на ул. „Милин камък“ ще гостуват усмихнатите момичета от DUET PARADOX. Симона Маринова и Диана Димитрова ще ви подарят една прекрасна вечер с акустично шоу, свои авторски песни и кавъри на известни поп парчета.

– От 21.00 часа тази вечер до Моста в Бургас, HashtagPAVILION ви кани на едно смело стендъп шоу „Звездите отзад“, в което ще се посмеете със стария познайник Иван Динев – Устата. Очаква ви една невероятна вечер, в която няма да сте публика, а част от сценичния екип. Цена на билета: 12 лв. Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION или на телефон: 0894658049

– На 24 юли от 21.00 часа отново сте поканени в HashtagPavilion, на стендъп комедията „От личен опит“ с Аладин Алиибрахим, където ще се забавлявате с абсурдни истории и нелепи ситуации, разкриващи личният житейски опит на Аладин. Цена на билета: 12 лв.

Росен Димитров
Изпрати инфо за предстояща изложба, представление или премиера на pr@eventbg.info

  Днес е Илинден!

  Previous article

  Концерт от програмата „Лято в Капана“

  Next article

  You may also like

  Comments

  Leave a reply

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  More in АФИШ