Добави напълно БЕЗПЛАТНО събитие в календара на EVENT BG - Сподели с приятели за премиера на филм, постановка или организирана от Вас изложба! EVENT BG предлага и платено събитие, което ще бъде публикувано в "АКЦЕНТ" Телефон за контакти: 0896/020004 или изпрати и на имейл: pr@eventbg.info

16.06.2017 до 18.06.2017

София

48 % от хората не вярват, че при пенсиониране ще имат достатъчно добър доход, за да посрещнат нуждите си. Това сочат данните на анкета на финансовия портал „Моите пари“, проведена сред неговите потребители.

Подробностите от нея ще бъдат представени в началото на тридневния форум „Експо Моите пари“, който започва в столицата и ще продължи през почивните дни.  В рамките на форума експертите ще изнесат поредица от образователни лекции за предимствата и недостатъците на различни финансови продукти.

Тенденциите при жилищното и потребителското кредитиране, както и различните видове продукти за спестяване на пари, ще бъдат представени от експертите от финансовия портал „Моите пари“. В една от традиционните си анкети по темата експертите са установили, че 40 % от хората имат спестени пари при евентуална загуба на работа.

Освен безплатните лекции за финансовите продукти на българския пазар, в рамките на форума ще бъдат организирани и множество образователни занимания за деца.

Автор

Добави напълно БЕЗПЛАТНО събитие в календара на EVENT BG - Сподели с приятели за премиера на филм, постановка или организирана от Вас изложба! EVENT BG предлага и платено събитие, което ще бъде публикувано в "АКЦЕНТ" Телефон за контакти: 0896/020004

Подобни новини