Тийн идолите Пламен и Иво ще демонстрират футболни умения в Пловдив

Тази събота (1-ви април) Пловдив ще стане арена на оспорвана футболна надпревара, оживени игри и вълнуващи състезания по време на регионалния финал на „Купата на Coca-Cola”. 32 училищни отбора от областта ще се срещнат на Стадион „Пловдив”, Гребен Канал ”, точно в 10:00 часа, за да демонстрират най-добрите си футболни умения и да определят победителя, който ще представи Пловдив на големия финал на шампионата през месец юни.

Всички присъстващи ще станат свидетели и на футболните умения на музикалните звезди Пламен и Иво. Освен че са сред най-популярните български изпълнители, двамата са и част от отбора, познат от виртуалното пространство като „Играчи FC”. Талантливите братя се присъединяват към „Играчи FC” през лятото на 2016 г., след „положен изпит“ по дузпи. Част от отбора са още популярните влогъри Ицака, Павел Колев, Недко и красивата Радост Тодорова. Всички те се включват с пълни сили в забавленията, които съпътстват регионалните финали на „Купата на Coca-Cola” тази година. А игрите са повече от вълнуващи: звезден хек турнир, ховърборд състезание, забавен катапулт, весел триатлон, нестандартен шах, билярд и джага олимпиада.

За всички жители и гости на града в съботния ден ще бъде организиран и неповторим FIFA турнир, в който ще премерят сили всички фенове на виртуалната футболна игра, а наградата ще бъде повече от атрактивна – посещение на най-голямото изложение в Европа за забавления и интерактивни игри Gamescom в Кьолн, Германия.

РЕКЛАМА

Подобни новини

Автор: EVENT BG

Добави напълно БЕЗПЛАТНО събитие в календара на EVENT BG  Сподели с приятели за премиера на филм, постановка или организирана от Вас изложба!

EVENT BG предлага и платено събитие, което ще бъде публикувано в „АКЦЕНТ“

Телефон за контакти: 0896/020004

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *