НОВИНИ

Започва лятното турне на Орлин Павлов

26четена

Орлин Павлов e на прага на своето лятно турне. То започва на 22 юли в Летния театър на Бунарджика в Пловдив и ще продължи на брега на нашето Черноморие: на 28 юли е в Царево, Летен Кинобар, 2 август – в Амфитеатъра на Созопол, 4 август – Свети Влас, Амфитеатър Арена, и 22 август – в Летния театър на Бургас.

В рамките на двучасовото шоу почитателите на Орлин Павлов ще имат възможността да видят на живо аудиовизуален концерт-спектакъл, включващ емблематични песни от първия самостоятелен албум на певеца “Още малко”, както и други популярни и любими на публиката песни.

В това вълнуващо музикално-артистично пътуване ще се преплетат различни жанрове: поп, джаз, суинг и фънк. На сцената заедно с Орлин ще застанат едни от най-изявените български музиканти, сред които Милен Кукошаров (пиано), Мирослав Иванов (китара), Кристиан Желев (барабани), Емилио Мархолев (тромпет), Евден Димитров (бас), Стефан Стефанов (пиано), Велислав Стоянов (тромбон), Мартин Ташев (тромпет и вокали) и Владислав Мичев (тромбон).

Подгряваме за турнето на Орлин Павлов с песента, дала името на албума “Още малко”, която е включена и в българския сериал “Скъпи наследници”. Музиката и аранжиментът са на Ясен Козев и Крум Георгиев, текст – Гери Турийска и Крум Геориев.

Росен Димитров
+359 896 020004 - pr@eventbg.info