НОВИНИ

Завладяващ междинен финал на „Пази се от живите мъртви“

33четена

Никой не е отвъд изкуплението… Хитовият сериал на AMC „Пази се от живите мъртви“ достига своя завладяващ междинен финал в средата на последния си осми сезон.

Фигура от миналото на Мадисън (Ким Дикенс) се завръща, за да я накара да постави под въпрос току що обновеното си бъдеще, докато Морган (Лени Джеймс) се връща там, откъдето е започнало всичко, за да намери покой. ПАДРЕ остава сила, с която трябва да се съобразяват, тъй като търсенето на лек продължава на всяка цена.

„ПАДРЕ накара много от нас да мислят неща, които не бяха верни – казва Морган. И продължава – Но ако успеем да направим нещата както трябва… може би всички ще получим втория шанс, който заслужаваме.“

“Аз съм такава, каквато съм. Направих това, което направих – заявява Мадисън. И осъзнава – И сега… трябва да се изправя пред всичко това.”

И Мадисън, и Морган ще трябва да продължат напред с повече въпроси, отколкото отговори…
Не пропускайте финалния епизод от първата ключова част на последния сезон на „Пази се от живите мъртви“ по AMC на 19 юни в 23.00 ч.

Сериалът ще се завърне на екрана на АМС за финалните си шест епизода по-късно през годината.

В сезон 8 на „Пази се от живите мъртви“ участват Лени Джеймс, Ким Дикенс, Колман Доминго, Даней Гарсия, Остин Амелио, Кристин Еванджелиста, Карън Дейвид, Джена Елфман, Рубен Блейдс и Зоуи Мърчант.

Росен Димитров
+359 896 020004 - pr@eventbg.info