НОВИНИ

Епичен финал на първото турне на подкаст в историята

20четена

Епичен финал на първото турне на подкаст в историята – При Тото MEGA TOUR!

Две хиляди човека се събраха в Летен театър „Бунарджика“ в Пловдив, за да изживеят една незабравима вечер с ТоТо и неговия гост изненада – Димитър Рачков.

Феновете, дошли да гледат на живо как се снима подкаст, имаха възможността да се насладят на неповторимо шоу, но и да научат от първа ръка за различни етапи от личния живот на Димитър Рачков.

Смехът и аплодисментите на хората не стихнаха от първата до последната минута. За това допринесоха и непрекъснатите интеракции на водещия и госта с публиката. Имаше и много изненади – от появата на Рачков, който слезе сред хората в театъра, за да ги поздрави, до няколкото телефонни разговора с други големи имена от родния шоубизнес.

Обажданията се случиха спонтанно, непланирано, но пък феновете имаха възможността да участват в жива връзка по телефона с Краси Радков, а малко по-късно и с Маги Халваджиян и с Виктор Калев.

Заредена от тази емоция, публиката настоятелно пожела да чуе по телефона и Слави Трифонов и желанието й се сбъдна.

Първо ТоТо се обади на Слави, а веднага след това – и Рачко. Възможността на присъстващите да получат лични поздрави от едни от най-популярните лица в родния ефир вдигна градуса на и без това приповдигнатото настроение в театъра.

Това е и първият подкаст, на чийто финал хората скандираха „Още, още…!“.

Присъстващите не пропуснаха да отбележат и това, че При Тото MEGA TOUR е първото събитие от много време, което напълни Летния театър на 100%.

Доброто настроение се пренесе в Antik Premium Club, където екипът на „При Тото“ и част от публиката заедно отбелязаха първото и единствено засега турне на подкаст.

Целият разговор на ТоТо с Димитър Рачков можете да гледате в официалния YouTube канал на @ToToYotov: При ТоТоскоро.

Росен Димитров
+359 896 020004 - pr@eventbg.info