НОВИНИ

Автокино в два столични магазина на Kaufland

19четена

Уникалният автокино фестивал продължава тазгодишното си турне в столичните хипермаркети на най-голямата търговска верига у нас – Kaufland, в кв. Горубляне и кв. Крива река.

През целия месец юли ще бъдат представени най-популярните български филми, като първата прожекция е планирана за 3 юли (понеделник) в Горубляне, а последната ще се проведе месец по-късно – на 3 август.

Всяка седмица в „зеления“ хипермаркет в кв. Горубляне ще бъдат излъчени по две прожекции на ден, от понеделник до четвъртък включително, а жителите на кв. Крива река ще могат да гледат любимите си български филми между четвъртък и неделя в периода 6 – 30.07.

Сред заглавията, които ще бъдат прожектирани в рамките на месец в двата хипермаркета на веригата, е хитовият филм „Чалга“ от Мариан Вълев, който ще бъде на екран всеки понеделник и сряда във филиала на кв. Горубляне (ул. „Владичина ливада“ 2) и всеки четвъртък и събота в кв. Крива река (бул. „Е. Тотлебен“ 36).

Всички фенове на продукцията ще имат възможност да се срещнат с нейния режисьор Мариан Вълев на 10 юли (понеделник) от 22:40 ч., точно преди началото на прожекцията. Фен срещата ще се проведе на паркинга на „зеления“ хипермаркет в кв. Горубляне.

Почитателите на новия български филм „Случаят Тесла“, който ще бъде част от автокиното, също ще могат да се запознаят с оператора на продукцията Божидар Симеонов, както и с децата-актьори Поли Иванова и Рая Георгиева на 8 юли (събота) в 21:00 ч. Срещата ще се състои на паркинга на филиала на Kaufland в кв. Крива река.

Други популярни български прожекции, които ще бъдат излъчени на двата паркинга, са „Васил“, „Изкуството да падаш“, „Шекспир като улично куче“, „Бай Иван 2“, „Игра на доверие“, „Смирен“ и „Murda Boyz: Махленска класа“.

Желаещите да присъстват могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие. Всички заглавия на едномесечния автокино фестивал ще бъдат прожектирани на екран с големина 5м х 10м.

Росен Димитров
+359 896 020004 - pr@eventbg.info